Atenció Psicopedagògica

Al Racó de l’Estudi oferim diferents tipus de teràpies.

Teràpies que tractem al nostre centre:

La teràpia individual per adults, és un espai de presa de consciència on la persona pot adonar-se de com les seves creences, aprenentatges adquirits… poden estar limitant-li la seva manera de viure d’una forma plena.

La teràpia infanto juvenil, és un servei d’atenció psicològica per a fomentar el benestar psicològic, físic i emocional de joves i nens. La finalitat és que a través de les diferents sessions adoptin recursos i eines per a millorar la seva qualitat de vida.

Els serveis que s’ofereixen al centre són teràpies individuals, resolució de conflictes, trastorns emocionals i afectius, trastorns d’ansietat, creixement personal, autoconcepte, orientació laboral, orientació educativa, problemes conductuals, conductes antisocials o de risc.

La metodologia de treball és un enfocament integrador el qual reuneix els diferents elements de teràpies específiques. Es considera que no existeix un enfocament únic sinó que s’ha de tractar a cada pacient atenent als aspectes afectius, cognitius, conductuals i fisiològiques que conformen la seva personalitat. Cada persona ha de ser considerada en un conjunt i l’assessorament de les tècniques ha d’adaptar-se a les seves necessitats individuals i circumstàncies personals.

 

sala psicopedagogia

El pla de treball i la metodologia també vindran determinats a la demanda que ens ocupi i l’objectiu serà sempre millorar el benestar físic, psicològic, emocional i social del pacient. Així doncs, el psicòleg/a acompanyarà al pacient facilitant-li les eines que siguin necessàries i treballant per millorar el seu propi benestar adquirint així una millor qualitat de vida i empoderament.

Silvia Durán

PSICOLOGA